Tradycyjne powitanie chlebem i solą, kieliszek wina musującego
ZUPA (jedna z propozycji)
- Rosół domowy drobiowo – wołowy
- Zupa krem z brokuł
DANIE GŁÓWNE (jedna z propozycji)
- Schab tradycyjny
- Roladka schabowa ( z pomidorem suszonym i fetą)
- Schab po kubańsku ( z ananasem żurawiną i serem)
- Schab grenadyn (z boczkiem w panierce)
DESER (jedna z propozycji)
- Pucharek lodowy (galaretka, bita śmietana, lody,owoce)
- Lody z owocami i bitą śmietaną
- Panna cotta z musem truskawkowym
DANIE CIEPŁE – serwowane na półmiskach po 21:00
- Flaki wołowe
- Zupa z serków topionych z kuleczkami mięsnymi, pieczarką i koperkiem
- Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
DANIE CIEPŁE – serwowane po 24:00
(dwie z propozycji)
- Kluseczki szpinakowo-ziemniaczane z gulaszem węgierskim
- Pieczone udko z kurczaka w sosie grzybowym z kluskami śląskimi
- Żeberko pieczone z kapustą zasmażaną
BUFET ZIMNY
- Szynka w galarecie
- Schab w galarecie
- Tymbaliki ( galantyna drobiowa)
- Pieczarki faszerowane
- Schab z musem maślano-chrzanowym
- Pomidor z serem mocarellą
- Galaretka z golonki wieprzowej
- Sałatka Kreteńska (grecka z tuńczykiem na wierzchu)
- Sałatka z serem zagrodowym i marynowanym burakiem
- Sałatka z makaronem ryżowym
- Dodatki: pieczywo, masło, sosy zimne
DESERY I SŁODKOŚCI
- Tort weselny na bitej śmietanie
- Wybór ciast i deserów koktajlowych
- Owoce sezonowe filetowane świeżo krojone
NAPOJE
- Kawa / herbata

